Hvis du har funnet det du leter etter, eller bare trenger en pause, kan du når som helst slette Bumble-profilen din.
Slik gjør du det:
På Bumble-appen (iOS eller Android):
- Åpne Bumble-appen
- Klikk på profilikonet
- Klikk på tannhjulet for å åpne innstillinger
- Bla ned til bunnen og klikk på Slett konto
- Velg grunnen til at du vil avslutte
- Bekreft ved å følge den siste meldingen på skjermen
Profilen din slettes ikke automatisk hvis du sletter Bumble-appen fra telefonen din eller er inaktiv over lengre tid. Du må følge trinnene ovenfor for å fjerne kontoen din.
Et par ting å merke seg:
- Abonnementer avsluttes ikke automatisk. Hvis du abonnerer på Bumble Boost, Premium eller Premium+, må du huske å avslutte dette først.
- Hvis du har problemer med å slette kontoen din ved å følge trinnene ovenfor, er teamet vårt her for å hjelpe deg. Bare kontakt oss og gi oss beskjed om at du ønsker at kontoen din skal slettes. Teamet vårt vil bekrefte identiteten din for å bekrefte at du er eieren av kontoen.
- Hvis du vil vite mer om personvernalternativene dine, kan du se artiklene våre om å be om og å slette dataene dine.
Gjenopprette kontoen din
Når kontoen din er slettet, sørger vi for at den ikke lenger er synlig i appen. I opptil 28 dager er det fortsatt mulig å gjenopprette kontoen din hvis den ble slettet ved et uhell.
Etter 28 dager starter vi prosessen med å slette personopplysningene dine fra systemene våre i samsvar med våre Personvernregler.
Bare kontakt supportteamet vårt, så hjelper vi deg med å aktivere profilen din på nytt, slik at du kan fortsette der du slapp.