Å slette kontoen din:
Har du funnet din perfekte match eller vil ta en pause fra datingen? Du kan slette profilen din fra Bumble-appen ved å følge disse trinnene. Dette vil fjerne profilen din fra offentlig visning, slik at andre ikke kan se den.
Hvis du ombestemmer deg, har du 28 dager på deg til å kontakte teamet vårt, så kan vi aktivere profilen din på nytt for deg. Etter 28 dager kan ikke lenger profilen din gjenopprettes. Slettingsprosessen har allerede startet, i samsvar med Bumble Inc.s retningslinjer for dataoppbevaring og personvern.
Sletting av dataene dine:
Hvis du ønsker å hoppe over 28-dagersperioden hvor profilen din kan gjenopprettes, kan du sende inn en forespørsel om datasletting til teamet vårt. Denne prosessen kan ta opptil 30 dager å fullføre.
Vær oppmerksom på at hvis Bumble-profilen din har blitt blokkert, må vi beholde noen grunnleggende kontodata for å håndheve blokkeringen. Vi oppbevarer også data av juridiske eller regulatoriske årsaker. Dette er i tråd med personvernforordningen (GDPR) og California Consumer Privacy Act (CCPA) hvis du bor i California i USA.
Hvis du vil ha mer informasjon om dataene dine, kan du sjekke Bumbles personvernerklæring.