Trenger du litt tid for deg selv? Vi forstår det. Enten du tar en digital detox, fokuserer på deg selv, eller bare trenger en liten pause, er vi her for å støtte deg.
Bruk Slumremodus
Med Slumremodus kan du skjule profilen din og ta en pause – uten å slette informasjonen på profilen din.
Hvordan slå det på:
- Åpne profilen din
- Klikk på Innstillinger
- Velg «Slumremodus»
- Velg hvor lenge du vil slumre profilen (24 timer, 72 timer, én uke eller på ubestemt tid)
- Velg en status du viser matchene dine. Eller forbli usynlig
Mens du er i Slumremodus, kan du ta en pause fra å lage nye matcher mens du fortsatt chatter med forbindelsene du allerede har. I løpet av denne tiden kan du også stille inn en bortestatus, slik at matchene dine vet at du ikke er tilgjengelig.
Velg mellom statusene:
Jeg reiser
Jeg fokuserer på jobb
Jeg har en digital detox
Jeg fokuserer på meg selv
Bortestatusen din lar eksisterende matcher vite hva som skjer – slik at du kan ta et skritt tilbake på dine egne premisser uten å miste kontakten. Du kan gjøre deg selv synlig igjen når som helst ved å slå av Slumremodus.
Greit å vite:
- Selv om du slår på slumre-funksjonen, settes ikke abonnementet ditt på pause – du må fortsatt administrere abonnementet ditt hvis du vil ta en pause.
- Eventuelle matcher uten aktive chatter utløper mens du er i slumre-modus.
Trenger du en mer permanent pause?
Hvis du er sikker på at du vil forlate Bumble, kan du slette kontoen din i stedet.
Når kontoen din er slettet, sørger vi for at den ikke lenger er synlig i appen. I opptil 28 dager er det fortsatt mulig å gjenopprette kontoen din hvis den ble slettet ved et uhell. Etter 28 dager starter vi prosessen med å slette din personlige informasjon fra systemene våre i samsvar med vår personvernerklæring.
Lær hvordan du sletter Bumble-kontoen din her .