Heb je gevonden wat je zocht of wil je gewoon even pauze? Dan kun je je Bumble-profiel altijd verwijderen.
Zo doe je dat:
In de Bumble-app (iOS of Android):
- Open de Bumble-app.
- Tik op het profielpictogram.
- Tik op het tandwielpictogram om je instellingen te openen.
- Scrol omlaag en tik op Account verwijderen.
- Kies de reden waarom je je profiel wilt opzeggen.
- Bevestig door de laatste prompt op het scherm te volgen.
Het verwijderen van de Bumble-app van je telefoon of een lange periode van inactiviteit zal je profiel niet automatisch verwijderen. Je moet de bovenstaande stappen volgen om je account te verwijderen.
Waar je op moet letten voordat je je account verwijdert:
- Abonnementen worden niet automatisch geannuleerd. Als je een abonnement hebt op Bumble Boost, Premium of Premium+, zorg er dan voor dat je dit eerst opzegt
- Als je problemen ervaart bij het verwijderen van je account met behulp van de bovenstaande stappen, staat ons team voor je klaar. Neem contact met ons op en laat ons weten dat je je account wilt laten verwijderen. Ons team verifieert je identiteit om te bevestigen dat je de accounteigenaar bent.
- Voor meer informatie over je privacyopties kun je onze artikelen over het opvragen van je gegevens en het verwijderen van je gegevens bekijken.
Je profiel herstellen
Wanneer je account wordt verwijderd, zorgen we ervoor dat het niet meer zichtbaar is in de app. Je kunt je account nog herstellen tot 28 dagen na verwijdering.
Na 28 dagen starten we het proces om je persoonlijke gegevens uit onze systemen te verwijderen, volgens ons Privacybeleid.
Neem gewoon contact op met ons supportteam en we helpen je je profiel opnieuw te activeren, zodat je verder kunt gaan waar je gebleven was.