Hoe je je abonnement op Bumble Boost, Premium of Premium+ opzegt, hangt af van hoe je je hebt aangemeld en je betaalmethode. Nadat je je abonnement hebt opgezegd, behoud je je betaalde voordelen tot het einde van de abonnementsdatum.
Als je je hebt geabonneerd via de Apple App Store:
- Open Instellingen op je telefoon.
- Tik bovenaan op je naam → Abonnementen.
- Zoek en selecteer Bumble.
- Tik op Abonnement opzeggen.
Als je je via Google Play (Android) hebt geabonneerd:
- Open de Google Play Store-app.
- Tik op je profielpictogram → Betalingen en abonnementen → Abonnementen.
- Selecteer Bumble.
- Tik op Abonnement opzeggen.
Als je je hebt geabonneerd met PayPal, een creditcard/betaalpas of Apple Pay:
- Open de Bumble-app.
- Tik op het profielpictogram.
- Selecteer Abonnementsgegevens en tik op Je abonnement beheren.
- Kies ervoor om je abonnement te annuleren.
Als je geen toegang hebt tot Bumble om je abonnement zelf op te zeggen, kun je contact opnemen met ons supportteam. Zij helpen je graag verder .
Wat gebeurt er met je abonnement?
Als je een terugbetaling voor een abonnement aanvraagt, is het verstandig om toekomstige verlengingen ook apart te annuleren. Door een abonnement te annuleren, wordt de volgende verlenging stopgezet, maar je blijft het abonnement vaak behouden tot het einde van de periode waarvoor je al hebt betaald. Als Apple of Google Play een terugbetaling goedkeurt, kan het zijn dat je het abonnement meteen niet meer kunt gebruiken.
Voor hulp bij het terugbetalen van je abonnement kun je ons artikel over een terugbetaling aanvragen bekijken.