Je account verwijderen:
Heb je de perfecte match gevonden of besloten om even te stoppen met daten? Je kunt je profiel uit de Bumble-app verwijderen door de volgende stappen te volgen. Je profiel is dan niet langer openbaar zichtbaar en anderen kunnen het niet meer zien.
Als je van gedachten verandert, heb je 28 dagen de tijd om contact op te nemen met ons team, zodat wij je profiel opnieuw voor je kunnen activeren. Na 28 dagen is je profiel niet meer te herstellen. Het verwijderingsproces is al gestart, op basis van het gegevensbewarings- en privacybeleid van Bumble Inc.
Je gegevens verwijderen:
Als je de periode van 28 dagen waarin je profiel kan worden hersteld wilt overslaan, kun je een verzoek tot gegevensverwijdering indienen bij ons team. Het kan tot 30 dagen duren voordat dit proces is voltooid.
Houd er rekening mee dat we een paar basisaccountgegevens moeten bewaren om de blokkering te kunnen handhaven, als je Bumble-profiel is geblokkeerd. we bewaren ook gegevens om wettelijke of reglementaire redenen. Dit is in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) – en de California Consumer Privacy Act (CCPA) als je in Californië, Verenigde Staten woont.
Voor meer informatie over je gegevens kun je het Privacybeleid van Bumble bekijken.