Hvis du har fundet det, du leder efter, eller bare har brug for en pause, kan du til enhver tid slette din Bumble-profil.
Sådan gør du:
På Bumble-appen (iOS eller Android):
- Åbn Bumble-appen
- Tryk på profilikonet
- Tryk på tandhjulsikonet for at åbne indstillingerne
- Scroll ned til bunden, og tryk på "Slet konto"
- Vælg, hvorfor du forlader appen
- Bekræft ved at følge den sidste prompt på skærmen
Selvom du sletter Bumble-appen fra din telefon eller er inaktiv i en længere periode, bliver din profil ikke automatisk slettet. Du skal følge ovenstående trin for at fjerne din konto.
Vær opmærksom på dette, før du smutter:
- Abonnementer opsiges muligvis ikke automatisk. Hvis du abonnerer på Bumble Boost, Premium eller Premium+, skal du sørge for at opsige dette først.
- Hvis du har problemer med at slette din konto ved hjælp af ovenstående trin, er vores team her for at hjælpe. Du skal blot kontakte os og fortælle os, at du ønsker, at din konto skal slettes. Vores team vil bekræfte din identitet for at bekræfte, at du er kontoejeren.
- Hvis du vil vide mere om dine privatlivsmuligheder, kan du se vores artikler om at anmode om dine data og at slette dine data.
Gendannelse af din konto
Når din konto er slettet, sørger vi for, at den ikke længere kan ses i appen. Det er stadig muligt at gendanne din konto i op til 28 dage, hvis den er blevet slettet ved et uheld.
Efter 28 dage begynder vi processen med at slette dine personlige oplysninger fra vores systemer i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik..
Kontakt vores supportteam, så hjælper vi dig med at genaktivere din profil, så du kan fortsætte præcis der, hvor du slap.