Sletning af din konto:
Har du fundet dit perfekte match eller besluttet dig for at tage en pause fra dating? Du kan slette din profil fra Bumble-appen ved at følge disse trin. Dette vil fjerne din profil fra offentlighedens synlighed, så andre ikke kan se den.
Hvis du ombestemmer dig, har du 28 dage til at kontakte vores team, og vi kan genaktivere din profil for dig. Efter 28 dage kan din profil ikke længere gendannes. Sletningsprocessen er allerede startet i overensstemmelse med Bumble Inc.'s politikker for dataopbevaring og privatliv.
Sletning af dine data:
Hvis du ønsker at springe den 28-dages periode, hvor din profil kan gendannes, over, kan du indsende en anmodning om datasletning til vores team. Denne proces kan tage op til 30 dage at fuldføre.
Bemærk, at hvis din Bumble-profil er blevet blokeret, skal vi gemme nogle grundlæggende kontodata for at håndhæve blokeringen. Vi opbevarer også data af juridiske eller lovgivningsmæssige årsager. Dette er i overensstemmelse med den generelle forordning om databeskyttelse (GDPR) og California Consumer Privacy Act (CCPA), hvis du bor i Californien, USA.
For at få mere information om dine data kan du læse Bumbles privatlivspolitik.