Potrzebujesz trochę czasu z dala od randek? W pełni to rozumiemy. Niezależnie od tego, czy robisz sobie cyfrowy detoks, skupiasz się na sobie, czy po prostu potrzebujesz chwili wytchnienia, jesteśmy tutaj, aby Cię wspierać.
Skorzystaj z Trybu uśpienia
Tryb uśpienia pozwala ukryć profil i zrobić sobie przerwę – bez usuwania informacji z profilu.
Aby włączyć ten tryb:
- Otwórz swój profil
- Kliknij ikonę Ustawienia
- Wybierz „Tryb uśpienia”
- Wybierz czas trwania uśpienia (24 lub 72 godziny, tydzień lub bezterminowo).
- Wybierz status do wyświetlenia dopasowaniom. Albo pozostań niewidoczny/niewidoczna
Będąc w Trybie uśpienia możesz zrobić sobie przerwę od nowych dopasowań, jednocześnie rozmawiając na czacie ze znajomymi, których już masz. W tym czasie możesz również ustawić status nieobecności, aby Twoje dopasowania wiedziały, że tymczasowo Cię nie ma.
Wybierz spośród statusów takich jak:
Podróżuję
Skupiam się na pracy
Jestem na cyfrowym detoksie
Teraz stawiam na siebie
Twój status nieobecności informuje istniejące dopasowania, co się z Tobą dzieje, dzięki czemu możesz wycofać się na swoich warunkach, nie tracąc kontaktu. Możesz ponownie włączyć swoją widoczność w dowolnym momencie, wyłączając Tryb uśpienia.
Warto wiedzieć:
- Włączenie funkcji Uśpienia nie powoduje wstrzymania subskrypcji. Nadal należy zarządzać subskrypcją, jeśli chcesz zrobić sobie przerwę.
- Wszelkie dopasowania bez aktywnych czatów wygasną, gdy będziesz w Trybie uśpienia.
Potrzebujesz bardziej zdecydowanej przerwy?
Jeśli masz pewność, że chcesz opuścić Bumble, możesz usunąć swoje konto.
Po usunięciu konta zapewniamy, że nie będzie ono już widoczne w aplikacji. Przez okres do 28 dni nadal istnieje możliwość przywrócenia konta, jeśli zostało ono przypadkowo usunięte. Po upływie 28 dni rozpoczynamy proces usuwania Twoich danych osobowych z naszych systemów zgodnie z naszą Polityką prywatności.
Dowiedz się, jak usunąć swoje konto Bumble tutaj.