Brukernavn er for øyeblikket bare tilgjengelige for medlemmer i USA som bruker iOS.
Bumble brukernavn er utviklet for å hjelpe deg med å komme i kontakt uten å dele telefonnummeret ditt eller personlige sosiale mediekontoer. Noen med ditt nøyaktige brukernavn kan finne og se profilen din, men de kan ikke sende deg meldinger med mindre du liker dem tilbake og matcher.
Her er noen av måtene du kan administrere sikkerheten og personvernet ditt på mens du bruker Bumble brukernavn:
- Vit hvem som kan finne deg: Bare bekreftede medlemmer kan bruke Bumble brukernavn. Noen trenger ditt nøyaktige brukernavn for å finne profilen din, men husk at et brukernavn du deler kan deles med andre.
- Endre brukernavnet ditt: Hvis du tror at brukernavnet ditt har blitt delt et sted uten din tillatelse eller får uønsket oppmerksomhet, kan du endre det . Husk at du bare kan endre brukernavnet ditt én gang hver 30. dag.
- Skjul profilen din fra søk: Slå på Skjul meg fra søk når som helst for å hindre folk i å finne profilen din ved hjelp av brukernavnet ditt. Hvis du bruker Usynlighet, vil profilen din heller ikke vises i brukernavnsøk.
- Rapporter etterligning: Hvis du tror noen bruker et brukernavn til å etterligne deg, merkevaren din eller en annen person, kan du rapportere det til oss . Vi vil gjennomgå informasjonen og iverksette nødvendige tiltak.
- Blokker noen: Hvis noen får deg til å føle deg ukomfortabel, kan du blokkere dem . Når de er blokkert, vil de ikke kunne finne eller samhandle med profilen din ved hjelp av brukernavnet ditt.
- Følg våre retningslinjer: Brukernavn må alltid brukes i tråd med våre retningslinjer. Brukernavn som bryter med våre retningslinjer kan bli avvist ved opprettelse, og det kan iverksettes tiltak etter opprettelse.
Hvis noens oppførsel får deg til å føle deg ukomfortabel eller utrygg, kan du blokkere eller rapportere dem når som helst.