Jos olet löytänyt etsimäsi tai tarvitset vain tauon, voit poistaa Bumble-profiilisi milloin tahansa.
Näin se tapahtuu:
Bumble-sovelluksessa (iOS tai Android):
- Avaa Bumble-sovellus
- Napauta profiilikuvaketta
- Avaa asetukset napauttamalla rataskuvaketta
- Vieritä alas ja napauta "Poista tili"
- Valitse lähtösi syy
- Vahvista seuraamalla viimeistä näytön kehotetta
Bumble-sovelluksen poistaminen puhelimestasi tai pitkäaikainen poissaolo sovelluksesta ei poista profiiliasi automaattisesti. Sinun on noudatettava yllä olevia ohjeita tilisi poistamiseksi.
Huomioitavaa ennen poistamista:
- Tilaukset eivät välttämättä peruudu automaattisesti. Jos olet tilannut Bumble Boostin, Premiumin tai Premium+:n, muista peruuttaa se ensin.
- Jos sinulla on ongelmia tilisi poistamisessa yllä olevien ohjeiden mukaisesti, tiimimme auttaa sinua mielellään. Ota meihin yhteyttä ja kerro meille, että haluat tilisi poistettavan. Tiimimme vahvistaa henkilöllisyytesi varmistaakseen, että olet tilin omistaja.
- Lisätietoja tietosuojaan liittyvistä vaihtoehdoistasi löydät artikkeleistamme Tietojen pyytäminen ja Tietojen poistaminen.
Tilin palauttaminen
Kun tilisi poistetaan, varmistamme, ettei se ole enää nähtävissä sovelluksessa. Tilisi palauttaminen on edelleen mahdollista jopa 28 päivän ajan, jos se poistettiin vahingossa.
28 päivän jälkeen aloitamme henkilötietojesi poistamisen järjestelmistämme tietosuojakäytäntömme mukaisesti.
Ota yhteyttä tukitiimiimme, niin autamme sinua aktivoimaan profiilisi uudelleen, jotta voit jatkaa siitä, mihin jäit.