Tilin poistaminen:
Oletko löytänyt täydellisen kumppanisi tai päättänyt pitää tauon deittailusta? Voit poistaa profiilisi Bumble-sovelluksesta seuraavasti. Tämä poistaa profiilisi julkisesta näkymästä, joten muut eivät näe sitä.
Jos muutat mieltäsi, sinulla on 28 päivää aikaa ottaa yhteyttä tiimiimme, ja voimme aktivoida profiilisi uudelleen puolestasi. 28 päivän jälkeen profiiliasi ei voi enää palauttaa. Poistoprosessi on jo alkanut Bumble Inc:n tietojensäilytys- ja tietosuojakäytännön mukaisesti.
Tietojen poistaminen:
Jos haluat ohittaa 28 päivän ajanjakson, jonka aikana profiilisi voidaan palauttaa, voit lähettää tiimillemme tietojen poistopyynnön. Tämä prosessi voi kestää jopa 30 päivää.
Huomioithan, että jos Bumble-profiilisi on estetty, meidän täytyy säilyttää joitakin tilisi perustietoja eston ylläpitämiseksi. Säilytämme tietoja myös lakisääteisistä tai viranomaisvaatimuksiin liittyvistä syistä. Tämä on yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) ja Kalifornian kuluttajansuojalain (CCPA) mukaista, jos asut Kaliforniassa, Yhdysvalloissa.
Lisätietoja tiedoistasi saat Bumblen tietosuojakäytännöstä.