Usuwanie konta:
Udało Ci się znaleźć swój ideał albo chcesz zrobić sobie przerwę od randkowania? Możesz usunąć swój profil z aplikacji Bumble , wykonując następujące kroki. Spowoduje to usunięcie profilu z widoku publicznego, dzięki czemu inni nie będą mogli go zobaczyć.
Jeśli zmienisz zdanie, masz 28 dni na skontaktowanie się z naszym zespołem, a my możemy ponownie aktywować Twój profil. Po upływie 28 dni nie będzie już można przywrócić Twojego profilu. Proces usuwania danych już się rozpoczął zgodnie z polityką przechowywania danych i polityką prywatności firmy Bumble Inc.
Usuwanie Twoich danych:
Jeśli chcesz pominąć 28-dniowy okres, w którym Twój profil może zostać przywrócony, możesz złożyć do naszego zespołu wniosek o usunięcie danych. Proces ten może potrwać do 30 dni.
Weź pod uwagę, że jeśli Twój profil w serwisie Bumble został zablokowany, musimy zachować pewne podstawowe dane konta w celu egzekwowania blokady. Przechowujemy również dane ze względów prawnych lub regulacyjnych. Jest to zgodne z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych (RODO) i kalifornijską ustawą o ochronie prywatności konsumentów (CCPA), jeśli mieszkasz w Kalifornii w Stanach Zjednoczonych.
Aby uzyskać więcej informacji na temat swoich danych, możesz zapoznać się z Polityką prywatności Bumble.