Hvis noen gjør deg ukomfortabel, eller du rett og slett ikke vil prate med dem, kan du blokkere dem når som helst. Hvis du blokkerer noen, fjernes de fra listen din over matcher og dere vil ikke kunne ha mer kontakt.
På Bumble-appen
Hvis dere har en samtale på gang:
- Åpne samtalen med personen du vil blokkere
- Klikk på ikonet med tre prikker øverst til høyre
- Velg «Blokker og rapporter»
- Velg en årsak til blokkeringen (du kan hoppe over dette hvis du foretrekker det)
Hvis dere ikke har matchet eller ikke har startet en samtale:
- Åpne profilen
- Bla ned til slutten av profilen deres
- Trykk på «Blokker» og «Blokker» igjen for å bekrefte
- Velg en grunn (valgfritt)
Merk: Det er privat å blokkere noen – de vil ikke bli varslet. Når du har blokkert noen, er det ikke mulig å oppheve blokkeringen.
Hvis personens oppførsel strider mot våre retningslinjer, oppfordrer vi deg til å rapportere det slik at moderatorene våre kan iverksette nødvendige tiltak.
Kan jeg blokkere kontaktene mine?
Akkurat nå, kan du kun blokkere noen direkte via Bumble-appen.
Det er ikke mulig å blokkere folk fra telefonkontaktene dine eller skjule profilen din fra bestemte personer ved hjelp av navn eller telefonnummer. Hvis du kommer over noen du helst ikke vil se, kan du alltids blokkere dem ved å følge trinnene ovenfor.