Hvis noe føles rart, som endringer i profilen din, meldinger du ikke har sendt eller påloggingsvarsler du ikke kjenner igjen, kan noen andre ha fått tilgang til kontoen din.
Dette er sjeldent, men hvis det skjer, kan du gjøre følgende.
Trinn du må gjøre med en gang:
Gjør dette i rekkefølge. Å sikre e-posten din og den lenkede påloggingen først hindrer noen i å komme inn igjen etter at du har logget ut.
- Endre passordet til e-postkontoen din, spesielt hvis du mottar bekreftelseskoder på e-post
- Endre passordet for den lenkede påloggingsmetoden din, hvis du bruker en:
- Apple, Facebook eller Google: endre passordet ditt på den kontoen
- Telefonnummer: kontakt nettverksleverandøren din
- Logg ut av alle enheter: åpne Bumble-appen på en hvilken som helst enhet der den er installert, og gå deretter til «Profil» > «Innstillinger» > «Logg ut»
- Merk: Bare enheten du logger ut fra blir logget ut
Kan du ikke logge inn for å gjøre dette? Hvis du er låst ute av Bumble eller den tilknyttede kontoen din, kontakt supportteamet vårt med en gang, slik at vi kan hjelpe deg med å få tilgang igjen.
Forhindre at dette skjer igjen
- Når kontoen din er sikker, kan du sjekke artikkelen vår om hvordan du holder kontoen din sikker for å finne måter å forhindre dette på i fremtiden
- Hvis du har sikret kontoen din, men fortsatt oppdager uvanlig aktivitet, eller hvis du ikke kan fullføre trinnene ovenfor, kan du kontakte supportteamet vårt, som gjerne hjelper deg