Användarnamn är för närvarande endast tillgängliga för medlemmar i USA som använder iOS.
Användarnamn på Bumble är ett sätt att knyta kontakter utan att dela ditt telefonnummer eller personliga konton på sociala medier. De som har ditt användarnamn kan hitta och visa din profil, men de kan inte skriva till dig om du inte har gillat hen tillbaka och ni matchar.
Här är några sätt att skydda din säkerhet och integritet på när du använder användarnamn på Bumble:
- Känn till vilka som kan hitta dig: Endast verifierade medlemmar kan använda användarnamn på Bumble. Ditt exakta användarnamn krävs för att hitta din profil, men kom ihåg att det kan delas vidare till andra om du väljer att lämna ut det.
- Ändra ditt användarnamn: Om du misstänker att ditt användarnamn har delats någonstans utan ditt tillstånd eller får oönskad uppmärksamhet kan du ändra det. Tänk på att du bara kan ändra ditt användarnamn en gång var 30:e dag.
- Dölj din profil från sökning: Aktivera Dölj mig från sökning när som helst för att förhindra att andra hittar din profil med hjälp av ditt användarnamn. Om du använder Inkognito-läge visas din profil inte heller i sökningar på användarnamn.
- Anmäl imitation: Om du misstänker att någon använder ett användarnamn för att utge sig för att vara dig, ditt varumärke eller en annan person ber vi dig att anmäla det till oss. Vi granskar informationen och vidtar lämpliga åtgärder.
- Blockera någon: Om någon får dig att känna dig obekväm kan du blockera personen. Om en person har blockerats kan hen inte hitta eller interagera med din profil genom ditt användarnamn.
- Följ våra Riktlinjer: Användarnamn måste alltid användas i enlighet med våra Riktlinjer. Användarnamn som bryter mot våra Riktlinjer kan avvisas vid skapandet eller flaggas efteråt.
Om någons beteende får dig att känna dig obekväm eller osäker kan du när som helst blockera eller anmäla personen.