Har du hittat vad du söker, eller kanske vill du bara ta en paus? Du kan radera din Bumble-profil när som helst.
Så här gör du:
I Bumble-appen (iOS eller Android):
- Öppna Bumble-appen.
- Tryck på profilikonen.
- Tryck på kugghjulsikonen för att öppna inställningarna.
- Scrolla till botten och tryck på Radera konto.
- Välj anledning till borttagningen.
- Bekräfta genom att följa den sista uppmaningen på skärmen.
Om du tar bort Bumble-appen från din telefon eller är inaktiv under en längre tid raderas inte din profil automatiskt. Du måste följa stegen ovan för att ta bort ditt konto.
Tänk på detta innan du avslutar:
- Prenumerationer avslutas inte automatiskt. Om du prenumererar på Bumble Boost, Premium eller Premium+ ska du säga upp detta först.
- Om du har problem med att radera ditt konto med hjälp av stegen ovan finns vårt team här för att hjälpa dig. Bara kontakta oss och berätta att du vill radera ditt konto. Observera att vi behöver verifiera din identitet för att bekräfta att du är kontots innehavare.
- Om du vill veta mer om sekretessalternativ kan du läsa våra artiklar om hur du begär ut och raderar dina uppgifter.
Återställ ditt konto
När ditt konto raderas ser vi till att det inte längre syns i appen. I upp till 28 dagar är det fortfarande möjligt att återställa ditt konto om det togs bort av misstag.
Efter 28 dagar påbörjar vi processen att radera dina personuppgifter från våra system i enlighet med vår sekretesspolicy.
Kontakta bara vårt supportteam så hjälper vi dig att återaktivera din profil så att du kan fortsätta där du slutade.