Om någon gör dig obekväm eller om du helt enkelt inte vill ha kontakt med dem kan du när som helst blockera dem. Genom att blockera tar du bort personen från din matchningslista och förhindrar framtida kontakt.
I Bumble-appen
Om ni redan har en konversation:
- Öppna konversationen med personen som du vill blockera.
- Tryck på ikonen med tre prickar i det övre högra hörnet.
- Välj Blockera och rapportera
- Välj en anledning till blockeringen (du kan hoppa över anmälan om du vill).
Om ni inte har en matchning eller en konversation:
- Öppna personens profil.
- Scrolla till botten av profilen.
- Tryck på Blockera och Blockera igen för att bekräfta.
- Välj en anledning (valfritt).
Notera: Att blockera någon är privat - de kommer inte att meddelas. När du har blockerat någon är det inte möjligt att avblockera den.
Om personens beteende strider mot våra Riktlinjer ber vi dig att anmäla dem, så att vårt modereringsteam kan vidta lämpliga åtgärder.
Kan jag blockera en kontakt?
För närvarande går det bara att blockera en person direkt via Bumble-appen.
Det är inte möjligt att blockera personer från dina telefonkontakter eller dölja din profil från specifika personer med hjälp av ett namn eller telefonnummer. Om du stöter på någon som du helst inte vill se kan du alltid blockera dem genom att följa stegen ovan.