Brukernavn er for øyeblikket bare tilgjengelige for medlemmer i USA som bruker iOS.
Brukernavnet ditt gir noen en enkel måte å finne datingprofilen din og vise at de er interessert uten å umiddelbart utveksle telefonnummer eller en personlig sosial konto.
Her er noen måter å bruke brukernavnet ditt på.
Del det når du møter noen
Møter du noen du er interessert i, men er ikke klar til å dele telefonnummeret eller den personlige sosiale kontoen din?
Gi dem Bumble-brukernavnet ditt i stedet. De kan søke etter ditt eksakte brukernavn for å finne og «like» profilen din, men de kan ikke sende deg meldinger med mindre du liker dem tilbake og matcher.
Spør etter deres
Interessert i noen? Spør etter brukernavnet deres og finn dem direkte på Bumble.
«Hva er brukernavnet ditt på Bumble?»
Søk etter deres eksakte brukernavn, sjekk ut profilen deres, og lik dem hvis du er interessert. Hvis de også er interessert, matcher dere og kan begynne å chatte.
La en venn introdusere deg
Kjenner du to personer som kanskje kan finne tonen sammen?
Med deres tillatelse, del et Bumble-brukernavn i stedet for å gi videre noens telefonnummer eller Instagram. De kan sjekke ut profilen og bestemme selv om de er interessert.
«Dere to kommer kanskje overens. Bumble-brukernavnet deres er @brukernavn.»
Del brukernavnet ditt på nett
Hvis du føler deg komfortabel med å gjøre Bumble-profilen din mer synlig, kan du også dele brukernavnet ditt på nett.
Husk at brukernavnet ditt kan deles videre utover den målgruppen du hadde til hensikt. Ethvert bekreftet medlem i landet ditt som kjenner det nøyaktige brukernavnet ditt, kan bruke det til å se Bumble-profilen din.
Hvis du ikke lenger vil at folk skal finne deg gjennom brukernavnet ditt, kan du når som helst slå av synligheten.