I chat-fanen lagres alle samtalene dine og aktive matcher. Når du har funnet en match med noen, finner du dem i «Dine matcher».
Bare trykk på et annet medlems profilbilde for å starte samtalen. For mer informasjon om hvordan du starter samtalen, sjekk artikkelen vår om Hvordan samtaler starter på Bumble.
Du kan:
- Sende en melding
- Sende en GIF
- Sende bilder fra kamerarullen din, eller ta et i chatten
- Spille inn og sende en video
- Spill spørsmålsspillet
- Be om verifisering via bilde (hvis de ikke allerede har det)
- Filtrer chattene dine for å se uleste eller nylige meldinger, eller meldinger fra medlemmer i nærheten
Foretrekker du å holde ting mer i sanntid? Du kan også sende et talenotat eller starte en videosamtale direkte via Bumble-appen – uten å dele telefonnummeret ditt.
Hvis de 72 timene er i ferd med å utløpe og du ikke er klar til å sende melding (eller fortsatt venter på svar), kan du bruke Forleng for å gi det mer tid. Alle får én gratis Forleng per dag, og medlemmer med Bumble Boost, Premium og Premium+ kan forlenge et ubegrenset antall matcher.
Bare så du vet det, Bumble viser ikke lesekvitteringer når du sender eller mottar en melding, eller din online- eller aktivitetsstatus. Vi mener at samtaler skal føles komfortable og avslappede, så vi holder ting enkelt ved å ikke inkludere funksjoner like lesekvitteringer og aktivitetsstatuser.
Hvis du venter på svar, kan du prøve å gi den andre personen litt tid. Folk kan være opptatt, tenke på hva de skal si, eller bare ikke sjekke appen så ofte.
Vær oppmerksom på at meldinger ikke kan slettes stykkvis når de er sendt. Hvis du vil fjerne en samtale fra Chatter, må du fjerne matchen med personen. Dette fjerner hele chatten og forhindrer fremtidig kontakt. Husk at derson du fjerner match og samtale på din side, vil den andre personen vil fortsatt ha sin kopi av meldingene.