Käyttäjänimet ovat tällä hetkellä saatavilla vain Yhdysvalloissa oleville jäsenille, jotka käyttävät iOS-laitetta.
Bumble-käyttäjänimet on suunniteltu auttamaan sinua luomaan yhteyksiä jakamatta puhelinnumeroasi tai henkilökohtaisia sometilejäsi. Henkilö, jolla on tiedossa käyttäjänimesi, voi löytää ja katsoa profiilisi, mutta hän ei voi lähettää sinulle viestiä, ellet tykkää hänestä takaisin ja muodosta yhteyttä ensin.
Tässä muutamia tapoja, joilla voit huolehtia turvallisuudestasi ja yksityisyydestäsi käyttäessäsi Bumble-käyttäjänimeä:
- Tiedä, kuka voi löytää sinut: Vain vahvistetut jäsenet voivat käyttää Bumble-käyttäjänimiä. Profiilisi löytämiseen tarvitaan tarkka käyttäjänimesi, mutta muista, että jakamasi käyttäjänimi voidaan jakaa myös muille.
- Vaihda käyttäjänimesi: Jos epäilet, että käyttäjänimeäsi on jaettu jonnekin ilman lupaasi tai se saa osakseen ei-toivottua huomiota, voit vaihtaa sen. Muista, että voit vaihtaa käyttäjänimesi vain kerran 30 päivässä.
- Piilota profiilisi hausta: Ota Piilota minut hausta -asetus käyttöön milloin tahansa estääksesi muita löytämästä profiiliasi käyttäjänimesi avulla. Jos käytät Incognito-tilaa, profiilisi ei myöskään näy käyttäjänimihaussa.
- Ilmoita toisena esiintymisestä: Jos epäilet, että joku käyttää käyttäjänimeä esiintyäkseen sinuna, brändinäsi tai toisena henkilönä, ilmoita siitä meille. Tarkastamme tiedot ja ryhdymme tarvittaviin toimiin.
- Estä henkilö: Jos joku saa sinut tuntemaan olosi epämukavaksi, voit estää hänet. Kun henkilö on estetty, hän ei voi enää löytää profiiliasi tai olla sen kanssa vuorovaikutuksessa käyttäjänimesi avulla.
- Noudata yhteisöohjeitamme: Käyttäjänimiä tulee aina käyttää yhteisöohjeidemme mukaisesti. Yhteisöohjeitamme rikkovat käyttäjänimet voidaan hylätä jo luontivaiheessa tai niihin voidaan puuttua luonnin jälkeen.
Jos jonkun käytös saa sinut tuntemaan olosi epämukavaksi tai turvattomaksi, voit milloin tahansa estää tai ilmoittaa hänet.