Brugernavne er i øjeblikket kun tilgængelige for medlemmer i USA, der bruger iOS.
Bumble-brugernavne er designet til at hjælpe dig med at skabe kontakt uden at dele dit telefonnummer eller dine personlige sociale mediekonti. En person med dit præcise brugernavn kan finde og se din profil, men personen kan ikke sende dig beskeder, medmindre du giver et like tilbage og skaber et match.
Her er nogle af de måder, du kan administrere din sikkerhed og dit privatliv på, mens du bruger Bumble-brugernavne:
- Disse personer kan finde dig: Kun verificerede medlemmer kan bruge Bumble-brugernavne. En person skal bruge dit præcise brugernavn for at finde din profil, men husk, at et brugernavn, du deler, kan deles med andre.
- Skift dit brugernavn: Hvis du mener, at dit brugernavn er blevet delt et sted uden din tilladelse, eller du får uønsket opmærksomhed, kan du ændre det. Husk, at du kun kan ændre dit brugernavn én gang hver 30. dag.
- Skjul din profil fra søgning: Slå "Skjul mig fra søgning" til når som helst for at forhindre folk i at finde din profil ved hjælp af dit brugernavn. Hvis du bruger Inkognito-tilstand, vises din profil heller ikke i søgninger på brugernavne.
- Anmeld efterligning: Hvis du mener, at nogen bruger et brugernavn til at efterligne dig, dit brand eller en anden person, bedes du anmelde det til os. Vi gennemgår oplysningerne og tager passende handling.
- Bloker nogen: Hvis nogen gør dig utilpas, kan du blokere dem. Når de er blokeret, vil de ikke kunne finde eller interagere med din profil ved hjælp af dit brugernavn.
- Følg vores retningslinjer for fællesskabet: Brugernavne skal altid bruges i overensstemmelse med vores retningslinjer for fællesskabet. Brugernavne, der overtræder vores retningslinjer for fællesskabet, kan blive afvist ved oprettelsen, eller der kan tages handling efterfølgende.
Hvis en persons opførsel får dig til at føle dig utilpas eller utryg, kan du til enhver tid blokere eller anmelde vedkommende.