Hvis noget virker forkert, f.eks. ændringer i din profil, beskeder, du ikke har sendt, eller login-advarsler, du ikke genkender, kan en anden have fået adgang til din konto.
Dette er sjældent, men hvis det sker, kan du gøre følgende.
Ting at gøre med det samme:
Gør disse i rækkefølge. Når du starter med at sikre din e-mail og dit tilknyttede login, forhindrer du andre i at komme ind igen, når du er logget ud.
- Skift adgangskoden til din e-mailkonto, især hvis du modtager bekræftelseskoder via e-mail
- Skift adgangskoden til din tilknyttede loginmetode, hvis du bruger en:
- Apple, Facebook eller Google: Skift din adgangskode til den konto
- Telefonnummer: Kontakt din netværksudbyder
- Log ud af alle enheder: Åbn Bumble-appen på enhver enhed, hvor den er installeret, og gå derefter til "Profil" > "Indstillinger" > "Log ud"
- Bemærk: Kun den enhed, du logger ud fra, logges ud
Kan du ikke logge ind for at gøre dette? Hvis du er låst ude af Bumble eller din tilknyttede konto, skal du kontakte vores supportteam med det samme, så vi kan hjælpe dig med at få adgang igen.
Sørg for, at det ikke sker igen
- Når din konto er sikker, kan du se vores artikel om at holde din konto sikker for at finde måder at forhindre dette i fremtiden.
- Hvis du har sikret din konto, men stadig bemærker usædvanlig aktivitet, eller du ikke kan gennemføre ovenstående trin, kan du kontakte vores supportteam, som med glæde hjælper dig.