Om något känns fel, till exempel ändringar i din profil, meddelanden som du inte har skickat eller inloggningsvarningar som du inte känner igen, kan någon annan ha fått tillgång till ditt konto.
Detta är sällsynt, men om det händer kan du göra följande.
Det här kan du göra direkt:
Vidta åtgärderna i ordningen nedan. Genom att först säkra din e-post och din länkade inloggningsmetod förhindrar du att någon kommer in igen efter att du har loggat ut.
- Ändra lösenordet till ditt e-postkonto, särskilt om du får verifieringskoder via e-post.
- Ändra lösenordet för din kopplade inloggningsmetod, om du använder en sådan:
- Apple, Facebook eller Google: Ändra lösenordet för det kontot.
- Telefonnummer: Kontakta din operatör.
- Logga ut från alla enheter: Öppna Bumble-appen på alla enheter där den är installerad och gå sedan till Profil > Inställningar > Logga ut.
- Obs! Du loggas bara ut från den enhet du använder.
Kan du inte logga in för att göra detta? Om du är utelåst från Bumble eller ditt länkade konto kontaktar du vårt supportteam direkt så att vi kan hjälpa dig att få åtkomst igen.
Så här förhindrar du att detta händer igen
- När ditt konto är säkrat kan du läsa vår artikel om hur du skyddar ditt konto för att förhindra att detta händer i framtiden
- Om du har säkrat ditt konto men fortfarande märker ovanlig aktivitet, eller om du inte kan genomföra stegen ovan, kan du kontakta vårt supportteam som gärna hjälper dig vidare.