For medlemmer i USA, Canada og Mexico.
BFF-modus får sin egen plass! Vi er glade for å introdusere en helt ny dedikert app bygget utelukkende rundt deg og vennskapene dine – BFF.
Enten du vil fortsette der du slapp eller begynne å chatte med noen nye, er den nye BFF-appen utviklet for å hjelpe deg med å finne folk du virkelig kan få kontakt med. Du trenger ikke lenger å veksle mellom datemodus og BFF-modus!
Hva skjer når BFF-modus lukkes?
Når BFF-modus lukkes, vil du ikke lenger ha tilgang til matcher, chatter eller planer i BFF-modus.
Hvis du vil flytte profilen din til den nye BFF-appen, må du sørge for at telefonnummeret ditt er bekreftet før BFF-modusen lukkes.
Slik sjekker du telefonnummeret ditt:
- Åpne «Innstillinger» i Bumble-appen
- Klikk på «Sikkerhet og personvern»
- Velg «Slik kan du logge inn»
- Sjekk at telefonnummeret ditt er fylt ut
Du kan deretter laste ned den nye BFF-appen og fortsette å knytte vennskap der.
Hvis du har spørsmål om hva nedleggelsen betyr for deg, har vi en egen artikkel med alt du trenger å vite om å gå fra Bumble (BFF-modus) til BFF.