Jos huomaat jotain epäilyttävää, kuten muutoksia profiilissasi, viestejä, joita et ole lähettänyt, tai kirjautumisilmoituksia, joita et tunnista, joku muu on saattanut päästä tilillesi.
Tämä on harvinaista, mutta jos näin käy, voit toimia seuraavasti.
Toimi heti näin:
Tee nämä toimet tässä järjestyksessä. Suojaa ensin sähköpostisi ja tiliisi yhdistetty kirjautumistapa, jotta kukaan muu ei pääse kirjautumaan tilillesi uudelleen, kun olet kirjautunut ulos.
- Vaihda sähköpostiosoitteesi salasana, erityisesti jos saat vahvistuskoodeja sähköpostitse
- Vaihda linkitetyn kirjautumistapasi salasana, jos käytät sellaista:
- Apple, Facebook tai Google: vaihda kyseisen tilisi salasana
- Puhelinnumero: ota yhteyttä operaattoriisi
- Kirjaudu ulos kaikista laitteista: avaa Bumble-sovellus millä tahansa laitteella, jossa se on asennettuna, ja mene sitten kohtaan ”Profiili” > ”Asetukset” > ”Kirjaudu ulos”
- Huomio: Uloskirjautuminen koskee vain laitetta, jolta kirjaudut ulos
Etkö pääse kirjautumaan sisään tehdäksesi tämän? Jos et pääse kirjautumaan Bumbleen tai linkitetylle tilillesi, ota heti yhteyttä tukitiimiimme, jotta voimme auttaa sinua pääsemään takaisin tilillesi.
Näin estät tämän toistumisen
- Kun tilisi on suojattu, tutustu artikkeliimme tilisi suojaamisesta ja lue, miten voit ehkäistä vastaavat tilanteet jatkossa.
- Jos olet suojannut tilisi, mutta huomaat edelleen epätavallista toimintaa tai et pysty suorittamaan edellä mainittuja toimia, ota yhteyttä tukitiimiimme, joka auttaa mielellään