Brugernavne er i øjeblikket kun tilgængelige for medlemmer i USA, der bruger iOS.
Dit brugernavn giver nogen en nem måde at finde din datingprofil og vise, at de er interesserede, uden med det samme at udveksle telefonnummer eller en personlig social konto.
Her er et par måder at bruge dit brugernavn på.
Del det, når du møder nogen
Har du mødt en, du er interesseret i, men er du ikke klar til at dele dit telefonnummer eller din personlige sociale konto?
Giv i stedet dit Bumble-brugernavn. De kan søge efter dit præcise brugernavn for at finde og give din profil et like, men de kan ikke skrive til dig, medmindre du giver dem et like tilbage og matcher.
Spørg efter deres
Er du interesseret i nogen? Spørg efter deres brugernavn, og find dem direkte på Bumble.
"Hvad er dit brugernavn på Bumble?"
Søg efter deres præcise brugernavn, tjek deres profil, og giv dem et like, hvis du er interesseret. Hvis de også er interesserede, matcher I og kan begynde at chatte.
Få en ven til at lave introduktionen
Kender du to personer, der kunne være gode sammen?
Med deres tilladelse kan du dele et Bumble-brugernavn i stedet for at dele en persons telefonnummer eller Instagram. De kan tjekke profilen og selv beslutte, om de er interesserede.
"I to kunne være gode sammen. Deres Bumble er @handle."
Del dit brugernavn online
Hvis du har lyst til at gøre din Bumble-profil mere synlig, kan du også dele dit brugernavn online.
Husk, at dit brugernavn kan blive delt til flere end den målgruppe, du havde tænkt. Ethvert verificeret medlem i dit land, der kender dit præcise brugernavn, kan bruge det til at se din Bumble-profil.
Hvis du ikke længere ønsker, at folk skal finde dig via dit brugernavn, kan du til enhver tid slå synlighed fra.