I fanen Chats findes alle dine samtaler og aktive matches. Når du har matchet med en person, finder du dem i afsnittet "Dine matches".
Du skal blot trykke på et andet medlems profilbillede for at starte samtalen. Hvis du vil have mere information om at komme i gang med samtalen, kan du læse vores artikel om, hvordan samtaler starter på Bumble.
Du kan:
- Sende en besked
- Sende en GIF
- Sende billeder fra din kamerarulle eller tage et billede i chatten
- Optage og sende en video
- Spille spørgsmålsspillet
- Anmode om billedverificering (hvis personen ikke er verificeret)
- Filtrer dine chats for at se ulæste eller nylige beskeder eller beskeder fra medlemmer i nærheden
Foretrækker du at kommunikere mere i realtid? Du kan også sende en stemmebesked eller starte et videoopkald direkte via Bumble-appen – uden at dele dit telefonnummer.
Hvis timeren på 72 timer er ved at løbe ud, og du ikke er klar til at sende en besked (eller stadig venter på et svar), kan du bruge Forlæng og få længere tid. Alle får én gratis forlængelse om dagen, og medlemmer af Bumble Boost, Premium og Premium+ kan forlænge et ubegrænset antal matches.
Vær opmærksom på, at Bumble ikke viser en status, når en besked er sendt eller modtaget, og din online- eller aktivitetsstatus vises heller ikke. Vi mener, at samtaler skal føles afslappede, så vi holder tingene simple ved ikke at inkludere funktioner som status på læst besked og aktivitet.
Hvis du venter på et svar, så prøv at give den anden person lidt tid. Folk kan have travlt, tænke over, hvad de skal sige, eller bare ikke tjekke appen så ofte.
Bemærk, at beskeder ikke kan slettes individuelt, når de er sendt. Hvis du vil fjerne en samtale fra fanen Chats, skal du fjerne matchet med medlemmet. Dette fjerner hele chatten for dig og forhindrer fremtidig kontakt. Husk, at fjernelse af et match kun fjerner samtalen på din side. Den anden person vil stadig have sin udgave af beskederne.