Ta bort ditt konto:
Har du hittat din perfekta match, eller kanske bestämt dig för att ta en paus från dejtandet? Du kan radera din profil från Bumble-appen genom att följa dessa steg. Detta tar bort din profil från den offentliga vyn, så att andra inte kan se den.
Om du ändrar dig har du 28 dagar på dig att kontakta vårt team, så återaktiverar vi din profil åt dig. Efter 28 dagar går det inte längre att återställa din profil. Raderingen har redan påbörjats, i enlighet med Bumble Inc.s riktlinjer för datalagring och integritet.
Så tar du bort dina uppgifter:
Om du vill hoppa över 28-dagarsperioden då din profil kan återställas kan du skicka in en begäran om radering av uppgifter till vårt team. Denna process kan ta upp till 30 dagar att slutföra.
Observera att om din Bumble-profil har blockerats måste vi behålla vissa grundläggande kontouppgifter för att kunna upprätthålla blockeringen. Vi behåller också uppgifter av juridiska eller lagmässiga skäl. Detta är i linje med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR) och California Consumer Privacy Act (CCPA) om du bor i Kalifornien, USA.
För mer information om dina uppgifter kan du kolla in Bumbles Sekretesspolicy.