Fliken Chattar är platsen där alla dina konversationer och aktiva matchningar sparas. När du har matchat med någon hittar du dem i avsnittet Dina matchningar.
Tryck bara på en annan medlems profilbild för att inleda en konversation. Om du vill veta mer om hur en konversation inleds kan du läsa vår artikel Så börjar konversationer på Bumble.
Du kan
- skicka ett meddelande
- skicka en GIF
- skicka foton från ditt bildgalleri eller ta ett foto direkt i chatten
- spela in och skicka en video
- spela Frågespelet
- begära fotoverifiering (om personen inte redan är verifierad).
- filtrera dina chattar för att visa olästa eller senaste meddelanden, eller meddelanden från medlemmar i närheten.
Föredrar du lite snabbare ryck? Du kan också skicka ett röstmeddelande eller starta ett videosamtal direkt i Bumble-appen – utan att dela ditt telefonnummer.
Om tidsperioden på 72 timmar håller på att ta slut och du inte är redo att skicka ett meddelande (eller fortfarande väntar på svar) kan du ge matchningen mer tid med Extend. Alla får en kostnadsfri Extend per dag, och medlemmar med Bumble Boost, Premium och Premium+ kan förlänga så många matchningar de vill.
Bara så att du vet visar Bumble inte läskvitton när du skickar eller tar emot ett meddelande. Vi visar inte heller om du är online eller aktiv. Vi anser att samtal ska kännas bekväma och utan press, och håller det hela enkelt genom att inte använda funktioner som läskvitton eller aktivitetsstatus.
Väntar du på svar? Försök att ge den andra personen lite tid. Hen kanske är upptagen, funderar på något att säga eller bara inte kollar appen så ofta.
Observera att individuella meddelanden inte kan raderas när de väl har skickats. Om du vill ta bort en konversation från fliken Chattar måste du ta bort matchningen med personen. Detta tar bort hela chatten från din vy och förhindrar framtida kontakt. Tänk på att avmatchning bara tar bort konversationen på din sida. Den andra personen behåller sin kopia av meddelandena.