Dla użytkowników w Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Meksyku.
Tryb BFF zyskuje własną przestrzeń! Z radością przedstawiamy zupełnie nową, dedykowaną aplikację stworzoną wyłącznie z myślą o Tobie i Twoich przyjaźniach – BFF.
Niezależnie od tego, czy chcesz kontynuować rozmowy z dotychczasowymi znajomymi, czy też nawiązać kontakt z kimś nowym, aplikacja BFF została zaprojektowana tak, aby pomóc Ci znaleźć ludzi do prawdziwych relacji. Nie musisz już przełączać się między trybem Date a BFF!
Co się stanie po zamknięciu trybu BFF?
Po zamknięciu trybu BFF nie będziesz już mieć dostępu do swoich dopasowań, czatów ani planów w trybie BFF.
Jeśli chcesz przenieść swój profil do nowej aplikacji BFF, upewnij się, że Twój numer telefonu został zweryfikowany przed zamknięciem trybu BFF.
Aby sprawdzić swój numer telefonu:
- Otwórz „Ustawienia” w aplikacji Bumble.
- Stuknij „Bezpieczeństwo i prywatność”.
- Wybierz „Sposoby logowania”.
- Sprawdź, czy wpisany jest Twój numer telefonu.
Następnie możesz pobrać nową aplikację BFF i już tam dalej nawiązywać znajomości.
Jeśli masz pytania dotyczące tego, co zamknięcie trybu oznacza dla Ciebie, przygotowaliśmy specjalny artykuł zawierający wszystkie niezbędne informacje na temat przejścia z Bumble (tryb BFF) do BFF.