For medlemmer i USA, Canada og Mexico.
BFF-tilstand får sit eget sted! Vi er glade for at kunne introducere en helt ny dedikeret app, der er bygget udelukkende omkring dig og dine venskaber – BFF.
Uanset om du vil fortsætte, hvor du slap, eller begynde at chatte med en ny, er den nye BFF-app designet til at hjælpe dig med at finde personer, du oprigtigt kan skabe en relation til. Du behøver ikke længere at skifte mellem Date-tilstand og BFF-tilstand!
Hvad sker der, når BFF-tilstand lukker?
Når BFF-tilstand lukker, vil du ikke længere kunne få adgang til dine matches, chats eller planer i BFF-tilstand.
Hvis du vil flytte din profil til den nye BFF-app, skal du sørge for, at dit telefonnummer er bekræftet, før BFF-tilstand lukker.
Sådan tjekker du dit telefonnummer:
- Åbn "Indstillinger" i Bumble-appen
- Tryk på "Sikkerhed og privatliv"
- Vælg "Måder du kan logge ind på"
- Tjek, at dit telefonnummer er udfyldt
Du kan derefter downloade den nye BFF-app og fortsætte med at skabe venskaber der.
Hvis du har spørgsmål om, hvad lukningen betyder for dig, har vi en artikel med alt, du behøver at vide om at flytte fra Bumble (BFF-tilstand) til BFF.