Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Meksikossa olevat jäsenet
BFF-tila saa nyt oman paikkansa! Voimme innoissamme nyt esitellä uuden BFF-sovelluksen, joka on suunniteltu sinua ja ystävyyssuhteitasi varten.
Halusitpa jatkaa siitä, mihin jäit, tai aloittaa keskustelun uuden henkilön kanssa, uusi BFF-sovellus auttaa sinua löytämään ihmisiä, joiden kanssa voit luoda aidon yhteyden. Enää ei tarvitse vaihdella Date- ja BFF-tilan välillä!
Mitä tapahtuu sen jälkeen, kun BFF-tila suljetaan?
Kun BFF-tila suljetaan, et voi enää nähdä yhteyksiäsi, keskustelujasi tai plansejasi BFF-tilassa.
Jos haluat siirtää profiilisi uuteen BFF-sovellukseen, varmista, että puhelinnumerosi on vahvistettu ennen kuin BFF-tila suljetaan.
Voit tarkistaa puhelinnumerosi seuraavasti:
- Avaa ”Asetukset” Bumble-sovelluksessa
- Napauta ”Turvallisuus ja tietosuoja”
- Valitse ”Kirjautumistavat”
- Tarkista, että puhelinnumerosi on täytetty
Sitten voit ladata uuden BFF-sovelluksen ja jatkaa ystävyyssuhteiden luomista siellä.
Jos sinulla on kysyttävää siitä, mitä sulkeminen merkitsee sinulle, meillä on tähän aiheeseen omistettu artikkeli, josta löydät kaiken tarvittavan tiedon: Siirtyminen Bumblen BFF-tilasta BFF:ään.